Boven titel over verhaal

Het verhaal van
Tanja

Wie ben ik, wat doe ik en hoe ben ik bij Freeway Zorg terecht gekomen? Je leest het verhaal van Tanja hieronder.

Leeftijd: 40
Functie: Begeleider
Dienstverband: Full-Time
Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werk
Locatie werkzaam: Jan Campertstraat 95-97, 99

Mijn ervaring met cliënten is dat zij open staan voor je begeleiding en motivatie hebben om zichzelf te bewijzen. Iedereen is anders en heeft zijn eigen begeleiding nodig. De cliënten willen ook actief meedoen in de samenleving en tonen hiervoor veel inzet.

Tanja – Begeleider

Hoe ben je bij Freeway Zorg terecht gekomen?

Ik heb een rondleiding gekregen op de structuurgroep. Hierna had ik direct het gevoel dat dit een fijne werkplek voor mij zou zijn, omdat de sfeer en de werkwijze mij erg aansprak.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik toch wel de kleine momenten. Een voorbeeld hiervan is het moment dat ik binnenkom en warm wordt ontvangen door zowel mijn collega’s als de cliënten. Wat ik ook erg leuk vind, is dat ik zie hoe de cliënten zichzelf ontwikkelen naar aanleiding van de begeleiding die wij hen aanbieden. Verder is geen dag hetzelfde en maak je elke dag dus iets anders mee.

Werken bij Freeway Zorg

Wil jij ook aan de slag als begeleider?

Ben jij bereid om een grote verantwoording te dragen en cliënten op de juiste manier te begeleiden? Bekijk dan de vacatures!

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit bij Freeway Zorg?

Ondanks dat er geen dag hetzelfde is bij Freeway Zorg, is er wel een standaard actielijst die uitgevoerd moet worden, namelijk: bepaalde punten die wij als begeleiders moeten volgen, een checklist voor elke cliënt, PB gesprekken voeren, sociale gesprekken voeren en het belangrijkste een thuisbasis bieden voor cliënten.

Wat moeten potentieel nieuwe medewerkers echt weten over het werken bij Freeway Zorg?

Belangrijk om te weten voordat je gaat werken bij Freeway Zorg, is dat je een grote verantwoordelijkheid krijgt. Je zult namelijk begeleiding bieden aan cliënten en hen helpen. Dit is een hele grote uitdaging, aangezien iedereen anders is en een andere aanpak nodig heeft. We hebben een aantal specifieke groepen binnen Freeway Zorg:
– Cliënten die een vaste structuur nodig hebben om te functioneren
– Cliënten met autisme
– Cliënten met een licht verstandelijke beperking
– Jongeren
Door deze verantwoordelijkheid zul je wel de kans krijgen om zelf meer te leren en je eigen kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Verder werk je in een klein en hecht team en zul je door elkaar goed worden ondersteund.

Waar zou je willen werken?

Benieuwd naar onze expertises? Klik dan hieronder!

Woonlocaties

Dagbesteding

Hoofdkantoor

Werken bij Freeway Zorg?

Kom je ook het team versterken?

Heb jij genoeg gelezen, en wil je direct aan de slag als Begeleider? Bekijk dan de vacatures!