Boven titel over verhaal

Het verhaal van
Latifah Deekman

Wie ben ik, wat doe ik en hoe ben ik bij Freeway Zorg terecht gekomen? Je leest het verhaal van Latifah Deekman hieronder.

Leeftijd: 22 jaar
Functie: Begeleider
Dienstverband:
Opleiding: Persoonlijk begeleider (en op dit moment Maatschappelijk werk en dienstverlening)
Locatie werkzaam: Gerrit Achterbergstraat

“Bij Freeway Zorg is geen dag hetzelfde. Dat maakt het werk leuk.”

Latifah Deekman – Begeleider

Hoe ben je bij Freeway Zorg terecht gekomen?

Hiervoor was ik werkzaam bij ons tweede huis, het wijkteam in Amsterdam Oost. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben via Indeed bij Freeway Zorg terecht gekomen. De diversiteit bij Freeway Zorg sprak mij enorm aan. Denk aan de verschillende etnische achtergronden, maar ook verschillende perspectieven. Wat mij ook aansprak, is het helpen en stimuleren van cliënten om een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik vind het team waarin ik werk heel leuk. De sfeer is namelijk top. Dit was vanaf mijn eerste werkdag al te merken, aangezien ik heel respectvol ben ontvangen door iedereen. We helpen elkaar en gaan samen de uitdagingen aan. Zo wordt de problematiek van cliënten dus als team opgepakt.

Werken bij Freeway Zorg

Wil jij ook aan de slag als begeleider?

Spreekt diversiteit jou ook aan en vind jij het leuk om cliënten te helpen en te stimuleren om een steentje bij te dragen aan de maatschappij? Bekijk dan de vacatures!

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit bij Freeway Zorg?

Heel verschillend. Elke dag is anders en het werk is heel divers. We doen heel veel leuke activiteiten met cliënten, voeren veel gesprekken en doen aan dagbesteding. Maar we maken ook helaas minder leuke dingen mee. Zo ben ik een keer met een cliënt mee geweest naar de begrafenis van zijn vader. Het deed me wel heel goed om hem te kunnen steunen in dit proces.

Kortom geen dag is hetzelfde. Dat maakt het werk leuk.

Wat moeten potentieel nieuwe medewerkers echt weten over het werken bij Freeway Zorg?

Het eerste wat in me opkomt is dat het een familiebedrijf is. Het is een plek waar je echt kan leren wat verantwoordelijkheid nemen inhoudt. Het is belangrijk om open te kunnen staan voor verandering en de informatie om je heen goed tot je te kunnen nemen.

Waar zou je willen werken?

Benieuwd naar onze expertises? Klik dan hieronder!

Woonlocaties

Dagbesteding

Hoofdkantoor

Werken bij Freeway Zorg?

Kom jij ons team versterken?

Heb jij genoeg gelezen, en wil je direct aan de slag als Begeleider ? Bekijk dan de vacatures!