Werken bij Freeway Zorg

Verhalen van
werknemers

Benieuwd naar de verhalen van onze werknemers en hoe zij het werk bij Freeway Zorg ervaren? Op deze pagina zul je daar meer over lezen.

Algemeen manager

Jeannine van Mourik

Het leukste aan mijn werk vind ik het schrijven van de jaarplannen en de kwartaalverantwoording. Verder vind ik het erg leuk om deel te nemen aan de cliëntenraad, omdat ik dan in contact sta met de cliënten. Ik probeer een aantal keer per maand de locaties te bezoeken. Ik het fijn om met medewerkers en cliënten direct in contact te staan.
Begeleider

Latifah Deekman

Ik vind het team waarin ik werk heel leuk. De sfeer is namelijk top. Dit was vanaf mijn eerste werkdag al te merken, aangezien ik heel respectvol ben ontvangen door iedereen. We helpen elkaar en gaan samen de uitdagingen aan. Zo wordt de problematiek van cliënten dus als team opgepakt.

Werken bij Freeway Zorg

Ook werken bij Freeway Zorg?

Wil jij cliënten helpen om bijvoorbeeld weer actief deel te nemen in de samenleving? En met jouw steun en begeleiding de zelfredzaamheid van de cliënt vergroten. Ben jij geïnteresseerd? Bekijk dan onze vacatures!
Begeleider

Tanja

De kleine momenten vind ik toch wel het leukste aan mijn werk. Een voorbeeld hiervan is het moment dat ik binnenkom en dan warm wordt ontvangen door zowel mijn collega’s als de cliënten. Wat ik ook erg leuk vind, is dat ik zie hoe de cliënten zichzelf ontwikkelen naar aanleiding van de begeleiding die wij hen aanbieden. Verder is geen dag hetzelfde en maak je elke dag dus iets anders mee.

Werken bij Freeway Zorg

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die een steentje bijdragen in het begeleiden van cliënten met een licht verstandelijke beperking. Ben jij geïnteresseerd? Neem een kijkje bij onze vacatures!